Om os

Gedved Rengøring, er et lokalt professionelt Rengøringsfirma, som samler på tilfredse kunder! Gedved Rengøring ejes og drives af Nadja Rosenkrantz, som har mere end 20 års erfaring med rengøring.

Vores medarbejdere har både hygiejnebevis og rengøringskursus. Begge dele er et krav vi stiller til vore medarbejdere for at sikre den bedste kvalitet.

Vi ved at rengøring i private hjem er en tillidssag. Derfor er vores filosofi også at tilfredse og velinformeret medarbejdere, skaber tryghed og tillid.

Derfor er vi blandt andet medlem af “Demens Venner” og vi har opnået CSR mærket fra Jobtaskforcen i Horsens.


Vores filosofi

Lær mere om, hvad vi står for, hvad vi arbejder hen imod og hvad vores tanker er bag virksomheden.

Tillid

Tillid er et stort fokus for os, da vi hver dag bliver inviteret ind i vores kunders private hjem. Vi opfordrer derfor altid til en åben dialog og er modtagelige overfor både ris og ros, hvilket altid bliver taget alvorligt og anerkendt.
Vi er desuden også meget åbne omkring alt der foregår bag scenen, fx på lageret, hvilket man ofte kan få et indblik i gennem vores socialemedier. 

Velvære

Velvære for os, handler både om vores kunder, men også om vores ansatte. Velvære ved de ansatte er en hoved prioritet, da de er kernen i virksomheden. Helheden ved de ansattes velvære er derfor noget vi værner om, og ikke går på kompromis med. For er der velvære ved de ansatte, er der velvære i virksomheden og i produktet vi udbyder.

Tryghed

Tryghed er vigtig i vores samarbejde med kunder. Vi er i deres private hjem, og derfor skal vores kunder være trygge i relationen til os. Vi gør derfor en dyd ud af, at matche den rigtige rengøringsassistent med hjemmet, så relationen i samarbejdet er så tryg som muligt.
Derudover er vi meget åbne omkring hvilke rengøringsmidler og produkter vi bruger, så man altid kan være tryg omkring, hvad der bruges i ens hjem.

Fremgang

Vi elsker fremgang, og det er ikke kun den økonomiske og størrelsesmæssige fremgang vi elsker. For os er det også fremgang at se vores omdømme og omtalelse stige. Det er også at øge vores kvalitet til endnu højere niveauer, at udvikle os fagligt og udvide vores viden og teknikker. Vi ønsker fremgang for ikke at blive stillestående, vi ønsker at udvide vores produkter og dermed udvide mulighederne for vores kunder.

Innovation

Vi elsker innovation, det er det der gør at vi ikke bliver stillestående. Vi ønsker at rykke både os selv og vores ansatte fagligt og personligt hele tiden, gennem kurser, nye teknikker, nye produkter, undring og læring. Udvikling er spændende og vi inviterer det altid gerne indenfor.

kvalitet

Vores kvalitet er alfa omega. Alle medarbejdere bliver oplært i de kvalitetstandarder vi har, så vores kunder er sikre på, at der bliver leveret samme kvalitetsprodukt hver gang. Vi står inde for de produkter og udstyr vi bruger, som er valgt ud fra den kvalitet vi ønsker at levere.


Diplomer/anerkendelser


 

Forskellige diplomer/anerkendelse vi har opnået gennem kurser eller gennem arbejde i og for lokal samfundet.