Kontorrengøring


Vi tilbyder en skræddersyet løsning til netop jeres kontormiljø. 

Med over 20 års erfaring, sikre vi dig stabil og kvalitetsbevist rengøring, som passer til jeres behov.

En god rengøringspartner øger virksomhedens helbred, vedligeholder faciliteterne og sikre et godt fysisk arbejdsmiljø, der øger medarbejdernes trivsel.

Sikre et godt arbejdsmiljø

Det er umuligt at undgå snavs på arbejdspladsen. Jo flere medarbejdere, der er på kontoret, desto vigtigere er rengøringen – både for syns skyld og for de ansattes helbred.
Rengøring af kontoret gavner nemlig indeklimaet. En grundig og hyppig rengøring kan derfor være med til at mindske sygefraværet blandt dine medarbejdere. Trivslen på arbejdspladsen er derfor ofte påvirket af kontormiljøet, og hvor sundt og rent det er. Samarbejde med en kvalitetsbevist og erfaren rengøringsservice, kan derfor også spille ind, i forhold til fastholdelse af medarbejdere, deres engagement og stabilitet.


Vedligeholdelse

Dårlig eller mangelfuld rengøring kan ikke bare være skadeligt for arbejdsmiljøet, men det kan også nedslide faciliteterne hurtigere. Særligt gulv, toiletter, hårde hvidevarer og armaturer kan tage skade af dårlig eller forkert rengøring.


Skræddersyet rengøring

Når du vælger Gedved Rengøring ApS får du kvalitetsrengøring skræddersyet til jeres behov.  Vi vil samarbejde med jer, om at finde den bedst mulige løsning til netop jeres kontormiljø baseret på jeres behov, ønsker og faciliteter.
Udover rengøring kan nævnes kaffebrygning, indkøb, opfyldning, opvask m.m. som er services vi kan tilbyde i forbindelse med rengøring.