Fast rengøring


Har du brug for privat rengøring, så kan vi hjælpe dig. Vores privatrengøring er perfekt til dig, der søger hjælp til rengøringen fordi du for eksempel ønsker at bruge tiden til noget andet, forkæle dig selv lidt, lette en fysisk byrde eller noget helt andet. 

Vores medarbejdere er oplært efter de mest effektive og innoverende rengøringsmetoder, dermed sikre vi et kvalitets udført professionelt arbejde.

Tillid

Vi er meget bevidste om, at det er en tillidssag, at lukke os ind i det private hjem. Derfor sørger vi også for, at matche den korrekte medarbejder, med hjemmet, i samarbejde med kunden, da det giver den bedste oplevelse og tryghed.

Budget og behov

Vi er altid villige til at arbejde med det budget  og de behov i har. Der er mange årsager til, hvorfor man ønsker fast rengøring, derfor stræber vi efter, at levere præcis det, man individuelt har behov for. 

Allergi venlig

Vi tilbyder rengøringsprodukter der er fri for parfume og alle vores støvsuger har et HEPA 13 filter. Derudover er vi altid parat til at udarbejde en skræddersyet plan, der tager hensyn til de skånebehov i eventuelt har.

Erfaring og priser

Vi varetager den private rengøring for mange forskellige typer af kunder i både huse og lejligheder. Vi har over 20 års erfaring med privat rengøring. Så du kan med fordel lade os varetage rengøringen i dit hjem. 
Ved privat rengøring tager vi hånd om dine rengøringsbehov, så du kan nyde godt af et dejligt rent hjem. Hyppig rengøring giver et sundere indeklima, som kan føre til mere energi og overskud for dig og din familie, hvilket vi gerne vil hjælpe med.
Vores priser på privat fast rengøring vil variere, alt efter hyppighed og størrelsen på din bolig. Vi kan skræddersy vores aftaler efter dine ønsker, og vi kan både tilbyde en enkelt rengøring og indgå i en fast serviceaftale.
Når det kommer til rengøring i private hjem, så er det vigtigt at være opmærksom på, at du kan gøre brug af servicefradraget. Servicefradraget giver dig mulighed for at få skattefradrag for både den daglige og ugentlige rengøring i dit hjem. 

Kontakt os for at høre mere og få et skræddersyet tilbud, til netop jeres behov.