Loading...
Flytterengøring / Trappevask2018-11-28T13:55:51+01:00
Få et tilbud på din opgave

En ren og velduftende opgang indbyder ofte beboerne til bedre hensyn og brug af opgangen. Vi kommer gerne ud og besigtiger opgaven og giver et uforpligtende tilbud, til hvordan trapper og opgang skal holdes fremover

Flytterengøring/Slutrengøring: Hos Gedved Rengøring udfører vi alle former for flytterengøring og slutrengøring. Vi har stor erfaring med slut-rengøring i både lejligheder og huse. Vi garanterer en 100 % ren lejlighed, når vi er færdige med det. Vi ved at rengøring er en tillidssag.

Netop derfor har alle vore medarbejdere ren straffeattest, og vi står 100% inde for hver og en. Du kan derfor trygt overlade din flytterengøring/slutrengøring til os!

Vi bruger udelukkende miljøvenlige rengøringsmidler, og udføre alt indenfor flytterengøring, boligforeninger, udlejnings huse, sommerhuse og meget andet.

Hvis du er i tvivl om vi kan løse din opgave så kontakt os, så laver vi et uforpligtende tilbud der dækker lige netop dine behov.

Vi har altid de bedste priser, og kvalitet er vigtig for os. Vi udfører allerede professionel flytterengøring/slutrengøring i områderne omkring: Vejle, Horsens, Aarhus, Hedensted, Skanderborg, Tebstrup, Egebjerg, Gedved, Hovedgård, Lund og Hørning.

Privat Rengøring
  • Vi sender altid den samme medarbejder.

  • Vores tilfredse kunder, er din garanti for rengøring i topklasse.

  • Vi gør rent både for private og erhverv. Ingen opgave er for stor eller for lille.

  • Vi skræddersyr et tilbud, så vores rengøring lever op til dine behov.

  • Vores medarbejdere har mange års erfaring og er lært grundigt op.

Få et tilbud på din opgave