Loading...
Privat rengøring2021-04-22T10:05:51+01:00
Få et tilbud på din opgave

Privat rengøring i hele Syd- og Østjylland

Vælg os til privat rengøring hjemme hos dig – det er nemt og du slipper for nogle af dagligdagens sure pligter. Hos Gedved Rengøring laver vi gerne et skræddersyet tilbud til dig, som er konkurrencedygtigt med andre rengøringsløsninger.

Vi ved at rengøring i private hjem er en tillidssag. Netop derfor sender vi altid den samme medarbejder, så dit hjem er i gode hænder. Alle vore medarbejdere har ren straffeattest, og vi står 100% inden for hver og en. Du kan derfor trygt overlade den private rengøring i dit hjem til os.

Svanemærkede rengøringsmidler

Vi bruger udelukkende miljøvenlige og svanemærkede rengøringsmidler, og har i en i familien med allergi eller andet tager vi selvfølgelig også hensyn til det.

Vi udfører alt indenfor den daglige rengøring som støvsugning, gulvvask, afstøvning, afkalkning og meget mere.

Få hjælp til rengøring hjemme

Så vil du hellere bruge tiden med familien end at tænke på indkøb af rengøringsmidler og vaskeklude, så kontakt Gedved Rengøring i dag for en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for dig.
Vi har altid de bedste priser og hjælper med privat rengøring i hele Syd- og Østjylland fx Vejle, Horsens, Aarhus, Hedensted, Skanderborg, Tebstrup, Egebjerg, Gedved, Hovedgård, Lund og Hørning.

Vi støtter lokalsporten

Gedved Rengøring støtter opførelsen af den nye multihal i Gedved med et PLATIN medlemskab – vi vil gerne støtte lokale tiltag indenfor sport.
Privat rengøring Gedved Rengøring
  • Vi sender altid den samme medarbejder.

  • Vores tilfredse kunder, er din garanti for rengøring i topklasse.

  • Vi gør rent både for private og erhverv. Ingen opgave er for stor eller for lille.

  • Vi skræddersyr et tilbud, så vores rengøring lever op til dine behov.

  • Vores medarbejdere har mange års erfaring og er lært grundigt op.

Få et tilbud på din opgave