Loading...
Om Gedved Rengøring2021-04-15T08:53:10+01:00

Vi sender altid den samme medarbejder med kendskab til opgaven, så du altid er sikret den samme høje kvalitet.

Om os – Professionel Rengøringshjælp

Gedved Rengøring er din profesionelle rengøringshjælp centralt beliggende mellem Horsens, Vejle og Aarhus.

Gedved Rengøring, et lokalt professionelt Rengøringsfirma, som samler på tilfredse kunder! Gedved Rengøring ejes og drives af Nadja Rosenkrantz, som med mere end 15 års erfaring med rengøring indenfor industri rengøring, hotel, wellness områder, privat rengøring, trappevask, fraflytnings lejligheder osv. Er din garanti for et ordenligt stykke arbejde.

Hos Gedved Rengøring henvender vi os til både til erhverv og private. Vi skræddersyer gerne et komplet tilbud til netop dine behov. Ingen opgave er for lille eller for stor.

Hos Gedved Rengøring sender vi altid den samme medarbejder med kendskab til opgaven, så du er derfor altid sikker på samme høje kvalitet hver gang. Vores medarbejdere er altid grundige og kommer ud i alle kroge.

Så er din tid for kostbar, og vil du hellere bruge tiden på børn/familien i stedet for at, tænke på indkøb af rengøringsmiddel, vaske af klude, så ring efter Gedved Rengøring. Vi udføre allerede rengøring i områderne omkring: VejleHorsensAarhusHedenstedSkanderborgTebstrupEgebjergGedvedHovedgårdLund og Hørning.

Vores medarbejdere:
Vores medarbejdere har både hygiejnebevis og rengøringskursus. Begge dele er et krav vi stiller til vore medarbejdere for at sikre vores kunder den bedste kvalitet.

Alle ansatte har de lovpligtige forsikringer samt rene straffeattester, da vi også arbejder i private hjem

 

Om os

Hos Gedved Rengøring tilbyder vi stort set alle former for rengøring til både private og virksomheder. Ingen opgave er for stor eller for lille, vi kan håndtere det hele.

Vi er specialister i

  • Erhvervsrengøring
  • Privat rengøring
  • Trappevask
  • Slut-rengøring/Flytterengøring
  • Håndværker rengøring